Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Trupa AICI, o nouă premieră

Trupa de teatru pentru adolescenți AICI, coordonată de actorul Tiberiu Roșu, vine în fața publicului cu o nouă premieră, pe care o va prezenta, ca de obicei, în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din strada Aristide Karatzali.

Spectacolul „Labirintul” după James Dasher, are premiera în 30 și 31 martie, de la ora 18:30.  Regia și scenografia sunt semnate de Tibi Roșu, iar mișcarea scenică, de Geta Răvdan Huncanu. În distribuție: Theo Coman, Ioana Bărbulescu, Ioana Ursu, Beyto Aslan Can, Marius Brașoveanu, Radu Cocoș, Matei Gyulai, Lucian Dune, Mihai Dandeș, Sebastian Antal, Ararri Dumitru, Andrei Vintilă, Amalia Grigore, Petra Antohi, Mayra Mustafa, Ilinca Iancu, Maria Macovei, Miriem Bunea, Erika Deleanu, Florina Croitoru, Maria Simininschi, Luiza Mircea.

Thomas se trezește într-o cușcă, nemaiamintindu-și nimic din trecutul său, și ajunge într-o poiană unde trăiau alți tineri. Spațiul lor este înconjurat de ziduri uriașe care se închid și se deschid la anumite ore, iar dincolo de ziduri este un labirint plin de pericole.

„Este un spectacol despre supraviețuire, despre depășirea temerilor și despre găsirea unor soluții miraculoase, contra-cronometru, în situații de criză. Doar oamenii extrem de puternici și de echilibrați pot face față unor astfel de provocări. Spectacolul este dinamic și include elemente de teatru fizic și teatru de animație, bazându-se pe unitate și pe spiritul de echipă, indispensabile unei trupe de teatru”. (Trupa AICI)

CITEȘTE ȘI

Caravana Festivalului Internațional „Shakespeare” ajunge la Constanța 

Unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de teatru, Festivalul Internațional Shakespeare, organizat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, sărbătorește anul acesta 30 de ani de la prima ediție și, pentru a marca această aniversare într-un fel care să amintească de începuturile teatrului și de marele dramaturg englez, o caravană a pornit prin România, oferind reprezentații în aer liber, gratuite,

Citește mai mult »

Ziua Mondială a Artei cu Workshop de tehnici mixte la muzeul din Constanța

Sub motto-ul „Nu așteptați inspirația. Vine în timpul lucrului.” (Henri Matisse), Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Mondială a Artei găzduind, în datele de  13 și 14 aprilie un workshop de tehnici mixte, susținut de Laura Sînziana Cuciuc Romanescu, conf. univ. dr. la Facultatea de Arte a Universității Ovidius din Constanța. Participă la acest workshop cadre didactice, studenți și masteranzi

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: