Revista Tomis

Autostrada spre teatru – încă un grup de spectatori din capitală învață drumul către teatrul din Constanța

A patra ediție a programului de navetă culturală „Autostrada spre teatru” se desfășoară mâine, 13 ianuarie. Pornind de la proiecte similare ale teatrelor din Craiova și din Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța a dezvoltat ideea inițială, de a aduce spectatori din afara orașului la teatru, adăugând o vizită la Muzeul de Artă Constanța și un tur în Peninsula orașului – locul vechii cetăți Tomis.

Muzeul de Artă Constanța, partener al teatrului în acest proiect, oferă un tur cu ghid, colecția permanentă, una dintre cele mai bogate din țară, fiind astfel prezentată în amănunt, pentru a oferi o imagine coerentă a evoluției artei românești.

27 de locuri la reprezentația de mâine a spectacolului „10 lucruri pe care le-am uitat la Festivalul Mamaia” de Gabriel Sandu, regia Elena Morar și Gabriel Sandu sunt rezervate pentru spectatorii din capitală, care vor beneficia și de drumul dus – întors cu autocarul.

Turul prin Peninsulă va fi ghidat la această ediție de Mircea Nicolau, care, deloc întâmplător, este și documentaristul spectacolului ce are ca subiect celebrul Festival Mamaia.

Pentru timpul liber care le rămâne turiștilor de o zi ca să poată lua masa, teatrul pune la dispoziție o listă de recomandări de restaurante partenere ce oferă reduceri participanților la acest program cultural.

Mai multe texte
Citește și