Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Autostrada spre teatru – încă un grup de spectatori din capitală învață drumul către teatrul din Constanța

A patra ediție a programului de navetă culturală „Autostrada spre teatru” se desfășoară mâine, 13 ianuarie. Pornind de la proiecte similare ale teatrelor din Craiova și din Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța a dezvoltat ideea inițială, de a aduce spectatori din afara orașului la teatru, adăugând o vizită la Muzeul de Artă Constanța și un tur în Peninsula orașului – locul vechii cetăți Tomis.

Muzeul de Artă Constanța, partener al teatrului în acest proiect, oferă un tur cu ghid, colecția permanentă, una dintre cele mai bogate din țară, fiind astfel prezentată în amănunt, pentru a oferi o imagine coerentă a evoluției artei românești.

27 de locuri la reprezentația de mâine a spectacolului „10 lucruri pe care le-am uitat la Festivalul Mamaia” de Gabriel Sandu, regia Elena Morar și Gabriel Sandu sunt rezervate pentru spectatorii din capitală, care vor beneficia și de drumul dus – întors cu autocarul.

Turul prin Peninsulă va fi ghidat la această ediție de Mircea Nicolau, care, deloc întâmplător, este și documentaristul spectacolului ce are ca subiect celebrul Festival Mamaia.

Pentru timpul liber care le rămâne turiștilor de o zi ca să poată lua masa, teatrul pune la dispoziție o listă de recomandări de restaurante partenere ce oferă reduceri participanților la acest program cultural.

CITEȘTE ȘI

„A douăsprezecea noapte” în regia lui Andrei Șerban iese la public cu cinci reprezentații la final de februarie

Spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare în regia lui Andrei Șerban are prima reprezentație, o avanpremieră, sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța (TSC). Toate cele opt reprezentații programate de Teatrul de Stat Constanța în februarie și martie sunt sold out.

Echipa de creație a spectacolului este alcătuită din Daniela Dima,

Citește mai mult »

De vorbă cu artistul Alexandru Rădvan

Muzeul de Artă Constanța organizează duminică, 25 Februarie, de la ora 14:00, o întâlnire cu artistul Alexandru Rădvan, creatorul expoziției Piele pe piele, aflată la parterul muzeului. Expoziția, care a fost vernisată în 10 ianuarie, se prelungește și va putea fi văzută până în 10 martie. 

Alexandru Rădvan are un impresionant palmares expozițional, în țară și în străinătate,

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: