Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Insomnia” – prima expoziție a anului 2024 la Muzeul de Artă

Muzeul de Artă Constanța începe anul 2024 cu o expoziție de grup, intitulată „Insomnia”, ce reunește lucrări de pictură și de ceramică semnate Mariana Constantinescu, Cristina Tudorache și Ana Maria Ceară. 

Toate cele trei artiste sunt membre ale Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Constanța Unu.

Vernisajul expoziției este programat sâmbătă, 6 ianuarie, la ora 15 :00, în prezența criticului de artă Mimi Necula și a curatorului expoziției Florentin Sîrbu.

„Exprimându-se într-o varietate de stiluri si tehnici, fiecare artistă aduce o perspectiva unică asupra culorilor si formelor, transformând spațiul expozițional într-un univers de imaginație si creativitate”, declară organizatorii expoziției, care va fi deschisă pentru vizitatori în perioada 6 ianuarie – 2 februarie 2024.

CITEȘTE ȘI

„A douăsprezecea noapte” în regia lui Andrei Șerban iese la public cu cinci reprezentații la final de februarie

Spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare în regia lui Andrei Șerban are prima reprezentație, o avanpremieră, sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța (TSC). Toate cele opt reprezentații programate de Teatrul de Stat Constanța în februarie și martie sunt sold out.

Echipa de creație a spectacolului este alcătuită din Daniela Dima,

Citește mai mult »

De vorbă cu artistul Alexandru Rădvan

Muzeul de Artă Constanța organizează duminică, 25 Februarie, de la ora 14:00, o întâlnire cu artistul Alexandru Rădvan, creatorul expoziției Piele pe piele, aflată la parterul muzeului. Expoziția, care a fost vernisată în 10 ianuarie, se prelungește și va putea fi văzută până în 10 martie. 

Alexandru Rădvan are un impresionant palmares expozițional, în țară și în străinătate,

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: