Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Concert „Agnus Dei” la Muzeul de Artă, înainte de Crăciun

Studenții și profesorii de la programele de muzică și studii muzicale aplicate ale Facultății de Arte din Universitatea „Ovidius” organizează, înainte de Crăciun, concertul cu titlul „Agnus Dei” (Mielul lui Dumnezeu), care va avea loc la Muzeul de Artă, în 17 decembrie, de la ora 17:00.

Tineri studenți și masteranzi muzicieni din Ansamblul Coral, din ansambluri instrumentale (pian, saxofon, vioară, acordeon, orgă, chitară, caval) și ansambluri vocal-instrumentale vor aborda, într-o  frumoasă colaborare cu profesorii lor, o multitudine de genuri muzicale – muzică clasică și cu caracter religios, colinde tradiționale românești, colinde internaționale și muzică de jazz în aranjamente proprii. Concertul reprezintă materializarea practicii artistice semestriale a studenților și masteranzilor, activitate coordonată de conferențiar universitar Adrian Roșu, lector dr. Mirela Voicu, lector dr. Andreea Bratu,  cadru didactic asociat Tiberiu Oprea și asistent dr. Titiana Miriță, aceasta din urmă asumându-și și rolul de prezentatoare a spectacolului.

Intrarea la acest concert va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

CITEȘTE ȘI

„A douăsprezecea noapte” în regia lui Andrei Șerban iese la public cu cinci reprezentații la final de februarie

Spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare în regia lui Andrei Șerban are prima reprezentație, o avanpremieră, sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța (TSC). Toate cele opt reprezentații programate de Teatrul de Stat Constanța în februarie și martie sunt sold out.

Echipa de creație a spectacolului este alcătuită din Daniela Dima,

Citește mai mult »

De vorbă cu artistul Alexandru Rădvan

Muzeul de Artă Constanța organizează duminică, 25 Februarie, de la ora 14:00, o întâlnire cu artistul Alexandru Rădvan, creatorul expoziției Piele pe piele, aflată la parterul muzeului. Expoziția, care a fost vernisată în 10 ianuarie, se prelungește și va putea fi văzută până în 10 martie. 

Alexandru Rădvan are un impresionant palmares expozițional, în țară și în străinătate,

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: