Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Generozitate – eveniment caritabil la Teatrul „Oleg Danovski”

Fundația Pontica, Primăria Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” organizează evenimentul cultural caritabil GENEROZITATE – ediția I, pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Orchestra și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor susține un concert, iar în foaierul TNOB vor fi organizate o degustare de vinuri și o expoziție cu vânzare ce va cuprinde tablouri donate de artiști constănțeni. De asemenea, va fi disponibilă pentru achiziționare colecția revistei de cultură TOMIS – ediția nouă.

Constănțenii sunt așteptați vineri, 27 octombrie,  la ora 18:30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Biletele, care vor fi puse în vânzare în curând, vor avea valoarea de 200 lei. Toate sumele încasate din vânzarea biletelor, operelor de artă și revistelor vor fi donate spitalului. Motto-ul acestui eveniment este „Generozitatea ne aduce împreună”.

CITEȘTE ȘI

Au fost anunțate condițiile de participare la Bienala Internațională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza” 2024

Bienala Internațională de artă contemporană „Nicolae Tonitza”, ediția a V-a, se va desfășura în perioada 10 mai – 15 iunie 2024, la Bârlad, orașul natal al marelui pictor român (n. 13 aprilie 1886, Bârlad – d. 27 februarie 1940, București). Tema stabilită pentru această a cincea ediție este „Explorare”.

Organizatorii, Consiliul Județean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, Primăria Municipiului Bârlad, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor

Citește mai mult »

Epifanie Picasso la Malaga

În anul în care se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Picasso (n. 25 octombrie 1881 – d. 8 aprilie 1973), a fost o idee bună să călătoresc la Malaga, orașul natal al artistului. Cu acest prilej jubiliar am decis să las la o parte prejudecățile și să mă aplec mai mult asupra operei celui pe care mulți îl socotesc maestrul suprem și

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: