Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Filme-cult pentru navigatorii constănțeni – proiectate la Centrul „Jean Constantin”

„Zile fierbinți”, filmul românesc din 1975, regizat de Sergiu Nicolaescu, cu Vladimir Găitan, Ileana Popovici, Marga Barbu, Mircea Albulescu în rolurile principale și  „Un echipaj pentru Singapore” filmul din 1982 regizat de Nicu Stan, cu actorii Gheorghe Cozorici, Florin Zamfirescu și Mariana Mihuț în rolurile principale vor fi proiectate mâine, marți, 29 august, de la ora 18:00, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin”.

Este o inițiativă a Ligii Navale Române, în colaborare cu Centrul Cultural Județean „Teodor Burada”, evenimentul purtând titlul „Marina comercială în cinematografia românească”. 

Între cele două proiecții, spectatorii vor avea prilejul să participe la o discuție cu actrița Ileana Popovici. Intrarea este liberă. 

CITEȘTE ȘI

„A douăsprezecea noapte” în regia lui Andrei Șerban iese la public cu cinci reprezentații la final de februarie

Spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare în regia lui Andrei Șerban are prima reprezentație, o avanpremieră, sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța (TSC). Toate cele opt reprezentații programate de Teatrul de Stat Constanța în februarie și martie sunt sold out.

Echipa de creație a spectacolului este alcătuită din Daniela Dima,

Citește mai mult »

De vorbă cu artistul Alexandru Rădvan

Muzeul de Artă Constanța organizează duminică, 25 Februarie, de la ora 14:00, o întâlnire cu artistul Alexandru Rădvan, creatorul expoziției Piele pe piele, aflată la parterul muzeului. Expoziția, care a fost vernisată în 10 ianuarie, se prelungește și va putea fi văzută până în 10 martie. 

Alexandru Rădvan are un impresionant palmares expozițional, în țară și în străinătate,

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: