Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Premiul BAFTA pentru Kate Winslet și un apel pentru incriminarea conținutului periculos din rețelele sociale

Kate Winslet a primit Premiul BAFTA 2023 (Premiile Academiei Britanice de Film) pentru Cea mai bună actriță în rol principal în filmul de televiziune „Eu sunt Ruth” (I Am Ruth), în care joacă alături de fiica sa și în viața reală, Mia Threapleton. Filmul este despre deteriorarea relației dintre o mamă și fiica sa, aflată sub presiunea din ce în ce mai mare a rețelelor sociale.

În discursul său la primirea premiului, Kate Winslet a făcut un apel pentru incriminarea comportamentelor periculoase și conținutului periculos din rețelele sociale, care pun în pericol sănătatea psihică a persoanelor sensibile, mai ales a copiilor.

„Nu vrem să nu mai putem dormi, îngroziți de pericolele pentru sănătatea mintală a copiilor noștri. Mă adresez acum tuturor tinerilor care ascultă: vă rog să cereți ajutor, nu este nicio rușine să recunoașteți că aveți nevoie de sprijin, doar cereți-l!” a spus actrița. Ea a adăugat că ar vrea să poată tăia premiul în două pentru a-l împărți cu fiica sa: „Am făcut asta împreună, copile! Au fost zile în care pentru Mia a fost groaznic să fie nevoită să pătrundă atât de adânc pe acest teritoriu înfricoșător și emoționant.”

I Am Ruth este un film realizat de canalul britanic de televiziune public Channel 4.

Sursa: https://deadline.com/2023/05/kate-winslet-bafta-tv-awards-wins-leading-actress-1235364790/

Sursa foto: TV Insider

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=jncS8OSVNhE

CITEȘTE ȘI

Au fost anunțate condițiile de participare la Bienala Internațională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza” 2024

Bienala Internațională de artă contemporană „Nicolae Tonitza”, ediția a V-a, se va desfășura în perioada 10 mai – 15 iunie 2024, la Bârlad, orașul natal al marelui pictor român (n. 13 aprilie 1886, Bârlad – d. 27 februarie 1940, București). Tema stabilită pentru această a cincea ediție este „Explorare”.

Organizatorii, Consiliul Județean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, Primăria Municipiului Bârlad, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor

Citește mai mult »

Epifanie Picasso la Malaga

În anul în care se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Picasso (n. 25 octombrie 1881 – d. 8 aprilie 1973), a fost o idee bună să călătoresc la Malaga, orașul natal al artistului. Cu acest prilej jubiliar am decis să las la o parte prejudecățile și să mă aplec mai mult asupra operei celui pe care mulți îl socotesc maestrul suprem și

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: