Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Premiul BAFTA pentru Kate Winslet și un apel pentru incriminarea conținutului periculos din rețelele sociale

Kate Winslet a primit Premiul BAFTA 2023 (Premiile Academiei Britanice de Film) pentru Cea mai bună actriță în rol principal în filmul de televiziune „Eu sunt Ruth” (I Am Ruth), în care joacă alături de fiica sa și în viața reală, Mia Threapleton. Filmul este despre deteriorarea relației dintre o mamă și fiica sa, aflată sub presiunea din ce în ce mai mare a rețelelor sociale.

În discursul său la primirea premiului, Kate Winslet a făcut un apel pentru incriminarea comportamentelor periculoase și conținutului periculos din rețelele sociale, care pun în pericol sănătatea psihică a persoanelor sensibile, mai ales a copiilor.

„Nu vrem să nu mai putem dormi, îngroziți de pericolele pentru sănătatea mintală a copiilor noștri. Mă adresez acum tuturor tinerilor care ascultă: vă rog să cereți ajutor, nu este nicio rușine să recunoașteți că aveți nevoie de sprijin, doar cereți-l!” a spus actrița. Ea a adăugat că ar vrea să poată tăia premiul în două pentru a-l împărți cu fiica sa: „Am făcut asta împreună, copile! Au fost zile în care pentru Mia a fost groaznic să fie nevoită să pătrundă atât de adânc pe acest teritoriu înfricoșător și emoționant.”

I Am Ruth este un film realizat de canalul britanic de televiziune public Channel 4.

Sursa: https://deadline.com/2023/05/kate-winslet-bafta-tv-awards-wins-leading-actress-1235364790/

Sursa foto: TV Insider

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=jncS8OSVNhE

CITEȘTE ȘI

Ziua Mondială a Artei cu Workshop de tehnici mixte la muzeul din Constanța

Sub motto-ul „Nu așteptați inspirația. Vine în timpul lucrului.” (Henri Matisse), Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Mondială a Artei găzduind, în datele de  13 și 14 aprilie un workshop de tehnici mixte, susținut de Laura Sînziana Cuciuc Romanescu, conf. univ. dr. la Facultatea de Arte a Universității Ovidius din Constanța. Participă la acest workshop cadre didactice, studenți și masteranzi

Citește mai mult »

It’s the culture, stupid!*

Nu vă supărați, am și eu ceva de spus, dacă tot a început încă o campanie electorală. Nu e ceva nou, scriu despre asta, într-un fel sau altul, de peste 35 de ani. M-am și speriat când am făcut scăderea pe calculator (că nu-s cu aritmetica). Probabil că anii ăștia, mulți, în care mă tot plâng public de lipsa infrastructurii

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: