Revista Tomis

Duminică, se însoară… Figaro 

Facebook
Twitter
WhatsApp

În cea dintâi duminică a lunii aprilie, pișicherul bărbier din Sevilla, valet al contelui Almaviva, scoborât din scrierile lui Beaumarchais, se însoară cu aleasa inimii sale, Susanna. 

Nunta șiretului Figaro, că despre el este vorba, va avea loc în acordurile muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, duminică, 7 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

În rolul titular, publicul îl va putea vedea și admira pe baritonul Daniel Pop. Soprana Elena Rotari o va întruchipa pe contesa Almaviva, baritonul Marius Eftimie va fi contele Almaviva, iar soprana Silvia Simionescu, Susanne. Alături de ei vor evolua: Mihai Teodoru – debut, Mădălin Băldău, Gabriela Dobre, Magda Marcu, Noemi Onucu – Cluj, Marius Turtoi, Adrian Pîrlea și Mircea Găvan. 

La pupitrul orchestrei se va afla bas-baritonul Cătălin Țoropoc din București. 

Regia artistică a spectacolului „Nunta lui Figaro” este semnată de Ștefan Neagrău, iar scenografia este creația Eugeniei Tărășescu-Jianu.

Biletele se pot procura de la agenția din incinta Teatrului „Oleg Danovski”, chiar și cu o oră înainte de începerea spectacolului, dar și online.

DE ACELAȘI AUTOR
citește și
RUBRICI: