Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Pe aripile muzicii latino şi latino-americane”, azi, la Teatrul „Oleg Danovski”

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” invită publicul în sala de spectacole pentru a urmări poemul vocal-coregrafic „Amor caliente”. 

Programat duminică, 24 martie, de la ora 19.00, spectacolul „Amor caliente” promite să poarte publicul „pe aripile muzicii latino şi latino-americane, într-o călătorie a dansului şi cântului, a fericirii şi energiilor pozitive, a dorinţei de a trăi în dragoste şi înţelegere”. 

Concepţia spectacolului îi aparține Danielei Vlădescu, regia şi coregrafia sunt semnate de Horaţiu Cherecheş, iar scenografia este realizată de Eugenia Tărăşescu Jianu. Asistent de coregrafie este Monica Cherecheş, iar regia tehnică îi aparține lui Gelu Râpă.

Soliștii serii vor fi: Mihaela Ionescu, Silvia Simionescu, Georgiana Medeleanu, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Mădălin Băldău, Marius Turtoi și Marius Eftimie. Li se vor alătura, în pași de dans:  Cătălina Iliescu, Iguacel Sanchez, Oana Dincă, Andrada Ruse, Dorina Pătraș, Ștefania Avrămia, Sara Hindaoui, Yuria Soeta, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Mihai Pâslaru, Ștefan Răuț, Alexandros Karampatsakis și Gabriele de Fazio.

Biletele se pot cumpăra de la agenția din incinta Teatrului „Oleg Danovski”, înainte de începerea spectacolului, dar și online.

CITEȘTE ȘI

Povești vechi de când lumea, „scrise” pe ouă de Fevronia Ciortan și „ucenicii” săi

De profesie economist, Fevronia Ciortan are, de mai bine de un deceniu, o mare pasiune: încondeierea ouălor. Este modul în care se relaxează după o zi înconjurată de cifre.  Ouăle „muncite”, pe care le înnobilează cu motive ancestrale, spun povești despre viață, moarte, înviere, credință, cosmogonie, tradiții și ocupații vechi. Povești încifrate în vechile simboluri pe care le scrie cu

Citește mai mult »

Seara de duminică în compania unui celebru bufon

În această săptămână, pe agenda Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se află un singur spectacol, o lucrare de referință din creația lui Giuseppe Verdi, „Rigoletto”.  Drama bufonului Rigoletto va fi prezentată publicului împătimit de operă duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului francez Arnaud Pairier.  În rolul titular, publicul îl va vedea și asculta

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: