Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Biletele pentru recital se pot cumpăra doar de la agenția teatrului. 

Duminică, 3 martie, de la ora 19.00, este programat poemul vocal-coregrafic „L’heure d’Or de Paris” având coregrafia, regia şi scenografia semnate de Horaţiu Cherecheş, pe un colaj din lucrările marilor clasici şi chansonete. Orchestraţia este realizată de Lucian Vlădescu, iar asistent de coregrafie este Monica Cherecheş. 

Soliști vor fi: soprana Daniela Vlădescu și baritonul Marius Eftimie. Vor dansa: Cătălina Iliescu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Ioana Crețu, Yuria Soeta, Gabriele de Fazio, Oana Dincă, Iguacel Sanchez, Mihai Pâslaru, Dorina Pătraș, Ștefan Răuț, Sara Hindaoui, Alexandros Karampatsakis și Teodora Durac. 

Biletele se pot cumpăra de la agenția din incinta Teatrului „Oleg Danovski”, dar și online, de pe myticket.ro.

CITEȘTE ȘI

Povești vechi de când lumea, „scrise” pe ouă de Fevronia Ciortan și „ucenicii” săi

De profesie economist, Fevronia Ciortan are, de mai bine de un deceniu, o mare pasiune: încondeierea ouălor. Este modul în care se relaxează după o zi înconjurată de cifre.  Ouăle „muncite”, pe care le înnobilează cu motive ancestrale, spun povești despre viață, moarte, înviere, credință, cosmogonie, tradiții și ocupații vechi. Povești încifrate în vechile simboluri pe care le scrie cu

Citește mai mult »

Seara de duminică în compania unui celebru bufon

În această săptămână, pe agenda Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se află un singur spectacol, o lucrare de referință din creația lui Giuseppe Verdi, „Rigoletto”.  Drama bufonului Rigoletto va fi prezentată publicului împătimit de operă duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului francez Arnaud Pairier.  În rolul titular, publicul îl va vedea și asculta

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: