Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ultimele spectacole ale lunii ianuarie la Teatrul „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” așteaptă publicul în sala de spectacole în acest weekend, la ultimele spectacole ale lunii ianuarie: o operetă și o operă. 

Opereta „Voievodul țiganilor” a cărei acțiune se petrece în Banat, îi va aduce în fața publicului, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 18.30, în acordurile muzicii lui Johann Strauss-fiul, pe soliștii lirici: Răzvan Săraru, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Daiana Gavrilescu, Aurelian Ghițoi, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Mircea Găvan, Octavian Minea, Cristian Parmac, Marian Irimia și Iulian Bratu. 

Regia artistică, libretul, textul proză, scenografia și light design-ul sunt realizate de Lucia Cicoară-Drăgan. 

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de Tiberiu Dragoș Oprea.

Duminică, 28 ianuarie, tot de la ora 18.30, publicul se va întâlni cu „Pescuitorii de perle”, pe muzica lui Georges Bizet.  În rolurile principale publicul îi va vedea și asculta pe Veronica Răceală, Marius Turtoi, Cristian Caragea și Mihai Teodoru – debut. 

Regia și scenografia sunt semnate de Ștefan Munteanu, costumele sunt realizate de Daniela Vlădescu, iar coregrafia îi aparține lui Horațiu Cherecheș

La pupitrul dirijoral se va afla Tiberiu Dragoș Oprea.

Biletele se pot procura de la casieria din incinta teatrului sau online, de pe platforma myticket.ro.

Foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” – Facebook

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: