Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sărbătoare la Teatrul „Oleg Danovski” 

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” invită publicul în sala de spectacole luni, 15 ianuarie, de la ora 18.30, pentru a sărbători Ziua Culturii Naționale cu muzică bună și cu dans. 

Soliștii lirici Elena Rotari, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Ionela Duma, Mihaela Ionescu, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Cristian Caragea și Mihai Teodoru, alături de soliștii de balet Cătălina Iliescu și Adrian Mihaiu și soliștii instrumentiștii  Ioana Crudu (vioară), Simion Crudu (viola) și Nicolae Gribinic (corn) vor transpune publicul într-o atmosferă de sărbătoare. 

La pian se vor afla Natalia Gribinic și Silvia Țigmeanu. 

Corul și ansamblul de balet al Teatrului „Oleg Danovski” se vor alătura colegilor de pe scenă, pentru a sărbători, alături de publicul din sală, Ziua Culturii Naționale.

Biletele se pot procura de la agenția de bilete sau online, de pe myticket.ro

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: