Revista Tomis

„Nuntă” pentru adolescenți, la Teatrul „Căluțul de mare”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” își adaugă un repertoriu un nou titlu, dedicat adolescenților „Nuntă, caut mire și mireasă”. 

Acesta va fi prezentat în avanpremieră vineri, 12 ianuarie, de la ora 18.00. 

Spectacolul, având un text semnat de Sergiu Bucur, după o idee aparținând autorilor Arkadi Arkanov și Grigori Gorin, este pus în scenă de Aurel Palade. Scenografia este semnată de Elena Cozlovschi, iar muzica este creația lui Vlad Crețu. 

„Nuntă, caut mire și mireasă” este, conform Teatrului „Căluțul de mare”, „o comedie plină de savoare” ce prezintă „povestea unui trust media de televiziune, care, la trecerea dintre milenii, se află într-un impas financiar și încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri, care va avea un final cu totul neașteptat”. 

Distribuția este formată din Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan. 

Biletele se pot procura de la agenția din incinta teatrului. Aceasta este deschisă de luni până duminică, între orele 09.00-16.00, vineri, în intervalul 09.00-14.00 și sâmbătă și duminică între orele 09.00-12.00.

Sursă foto: Teatrul „Căluțul de mare” – Facebook

Mai multe texte
Citește și