Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Nuntă” pentru adolescenți, la Teatrul „Căluțul de mare”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” își adaugă un repertoriu un nou titlu, dedicat adolescenților „Nuntă, caut mire și mireasă”. 

Acesta va fi prezentat în avanpremieră vineri, 12 ianuarie, de la ora 18.00. 

Spectacolul, având un text semnat de Sergiu Bucur, după o idee aparținând autorilor Arkadi Arkanov și Grigori Gorin, este pus în scenă de Aurel Palade. Scenografia este semnată de Elena Cozlovschi, iar muzica este creația lui Vlad Crețu. 

„Nuntă, caut mire și mireasă” este, conform Teatrului „Căluțul de mare”, „o comedie plină de savoare” ce prezintă „povestea unui trust media de televiziune, care, la trecerea dintre milenii, se află într-un impas financiar și încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri, care va avea un final cu totul neașteptat”. 

Distribuția este formată din Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan. 

Biletele se pot procura de la agenția din incinta teatrului. Aceasta este deschisă de luni până duminică, între orele 09.00-16.00, vineri, în intervalul 09.00-14.00 și sâmbătă și duminică între orele 09.00-12.00.

Sursă foto: Teatrul „Căluțul de mare” – Facebook

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: