Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Concert de Anul Nou la Teatrul „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” invită publicul duminică, 14 ianuarie, la Concertul de Anul Nou.

Evenimentul, programat de la ora 18.30, va aduce în fața publicului meloman orchestra și corul Teatrului „Oleg Danovski”. Soliști vor fi soprana Laura Eftimie, mezzosoprana Lucia Mihalache, tenorul Răzvan Săraru și baritonul Daniel Pop. 

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de dirjorul Tiberiu Dragoș Oprea. 

Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului începând de luni, 8 ianuarie. Până atunci, acestea se pot cumpăra online, de pe myticket.ro

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: