Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Crăciun de poveste” la Constanța cu Orchestra Simfonică București 

Orchestra Simfonică București susține la Constanța luni, 18 decembrie, concertul extraordinar „Crăciun de poveste”. 

Evenimentul, sub bagheta dirijorului Eduard Dabrowski, este programat de la ora 19.30, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” . 

Orchestra Simfonică București, un veritabil ambasador cultural al României, vă va purta într-o călătorie în lumea magică a compozițiilor muzicale tematice, semnate de mari maeștri precum: Johann Strauss, Johannes Brahms, Constantin Dimitrescu, Eugen Doga, Franz Lehar, Iosif Ion Ivanovici, Dimitri Șostakovici, culminând în frumoasele teme de Crăciun ale lui Leroy Anderson”, spun organizatorii.

Alături de  Orchestra Simfonică București vor cânta soprana Ana Stănescu și baritonul Sebastian Balaj.

Biletele se pot cumpăra online de pe platforma iabilet.ro.

Sursa foto: Orchestra Simfonică București – Facebook

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: