Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vivaldi, Enescu și Porumbescu pe aceeași scenă cu Metallica și Led Zeppelin

Violonista Natalia Pancec, şef de partidă în orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti, împreună cu chitaristul Emilian Florentin Gheorghe vor concerta la Constanța joi, 7 decembrie, de la ora 19.00. 

Concertul „When Violin Meets Guitar – MetaVivaldi” va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

În program se vor regăsi „Anotimpurile” lui Vivaldi, dar și lucrări din creația compozitorilor George Enescu și Ciprian Porumbescu, alături de muzica „clasicilor” rock Led Zeppelin, Deep Purple, Metallica, Doors, AC/DC, Pink Floyd și Queen.

Concertul va fi prezentat de actorul Vlad Andrei.

Biletele având prețuri de 70 și 85 de lei se pot procura de la sediul Casei de Cultură, dar și online, de pe platforma ambilet.ro.

Concertul „When Violin Meets Guitar – MetaVivaldi” a fost susținut și la Ateneul Român, cu „casa închisă”.

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: