Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

„Bal mascat” și Concert de Crăciun, luna aceasta, la Teatrul „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a programat pentru luna decembrie doar două întâlniri cu publicul, propunând o operă, „Bal mascat”, de Verdi și tradiționalul Concert de Crăciun. 

Prima întâlnire a lunii decembrie este programată sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 18.30. „Balul mascat” verdian, pus în scenă de Carmen Dobrescu, cu o scenografie de Horia Popescu, se va desfășura sub bagheta dirijorului Gaddiel Dombrowner din Israel. 

Soliști vor fi Elena Rotari, Daniel Pop – debut, Răzvan Săraru, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Mircea Găvan și Mădălin Băldău. 

Concertul de Crăciun va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18.30. Vor cânta bucuria Nașterii Domnului, alături de corul și orchestra Teatrului „Oleg Danovski”, sopranele: Laura Eftimie, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu, Mihaela Ionescu și Ionela Duma, tenorii Doru Iftene și Mădălin Băldău, precum și baritonul Marius Eftimie. 

Conducerea muzicală îi va aparține lui Tiberiu Dragoș Oprea.

Biletele au prețuri de 10 lei (copii, elevi, studenți, adulţi cu handicap mediu şi uşor), 20 de lei (pensionari), 25, 30, 40 și 50 de lei. 

Acestea se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar şi online, de pe platforma myticket.ro

Agenţia este deschisă luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 11.00 şi 17.00 şi sâmbătă, în intervalul 17.15 – 18.15. Marţea şi duminica, agenţia va fi închisă.

Copiii cu handicap şi adulţii cu handicap grav sau accentuat, împreună cu însoțitorii acestora, beneficiază de intrare gratuită. 

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: