Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jurnalistul britanic Charlie Ottley vine la Constanța de Ziua Dobrogei

Jurnalistul britanic Charlie Ottley este așteptat să vină la Constanța, marți, 14 noiembrie, atunci când se împlinesc 145 de ani de la revenirea Dobrogei în granițele statului-român.

Sosirea în orașul de la malul mării a lui Charlie Ottley este prilejuită de prezentarea documentarului „Flavours of Romania – Dobrogea”.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, începând cu ora 17.00. 

După proiecție va avea loc un spectacol susținut de ansambluri populare dobrogene. 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Charlie Ottley  este un adevărat ambasador al României peste hotare, datorită documentarelor pe care le-a realizat, precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”.

CITEȘTE ȘI

„BuradArt – Ziua Naţională a României”, ediția a doua

Pentru al doilea an consecutiv, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează evenimentul muzical „BuradArt – Ziua Națională a României”. 

Întâlnirea, prilejuită de sărbătoare națională ce celebrează Marea Unire de la Alba Iulia, de la 1 decembrie 1918, va avea loc pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin’” miercuri, 29 noiembrie, de la ora 19.00. 

Programul artistic

Citește mai mult »

Expoziție inedită despre portul popular la Muzeul de Artă Populară Constanța 

Muzeul de Artă Populară Constanța invită publicul la o expoziție temporară inedită: „Portul popular tradițional reflectat în filatelia și medalistica românească (1906 – 1946)”. Expoziția aduce în atenția publicului mărci poștale și medalii aflate în colecția lui Georgian Anghel. 

Vernisajul este programat miercuri, 29 noiembrie, de la ora 16.00, în prezența colecționarului.

Expoziția, găzduită de Muzeul de Artă Populară Constanța,

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: