Revista Tomis

Ofertă specială de Ziua Cinematografelor, la Centrul „Jean Constantin” 

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” sărbătorește Ziua Cinematografelor invitând cinefilii la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 23 septembrie, pentru a urmări filme la un preț special: 10 lei/ proiecție. 

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a transmis Jacob Borover, preşedintele Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

La Centrul „Jean Constantin”, în programul zilei de sâmbătă sunt incluse patru proiecții. Două dintre acestea sunt animații pentru copii: „Patrula junglei: Turul lumii”, de la ora 11.00 (regia – Laurent Bru, Yannick Moulin şi Benoît Somville, cu Dawn Ford, Gauthier Battoue, Brian Froud, Paul Borne şi Léopoldine Serre) și „Câinele stelar și turbomotanul”, de la ora 13.00 (în regia lui Ben Smith, cu Luke Evans, Bill Nighy, Gemma Arterton şi Nick Frost).

De la ora 15.00 este programat filmul romantic „După tot ce s-a întâmplat”, regizat de Castille Landon avându-i în rolurile principale pe actorii: Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford. Tot un film romantic este și „Din alte vieți”, o producție coreeană programată de la ora 17.00, având regia semnată de

Celine Song și pe Greta Lee, Teo Yoo și John Magaro în distribuție. 

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” este o instituție publică finanțată de Consiliul Județean Constanța.

Mai multe texte
Citește și