Revista Tomis

Remember-uri Mihaela Runceanu, Mădălina Manole, Mălina Olinescu și Laura Stoica, la Festivalul „Mamaia”

Ediția jubiliară a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” – 60 de ani de la lansare – va putea fi urmărită în direct, pe posturile Magic TV și TVR 2. 

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, se va desfășura, timp de trei zile, în perioada 25-27 august, începând cu ora 19.00, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia. 

Pe lângă recitalurile susținute de artiști consacrați și trupe îndrăgite de publicul larg, în programul evenimentului sunt incluse și momente speciale, în memoria regretatelor Mihaela Runceanu, Mădălina Manole, Mălina Olinescu și Laura Stoica. 

De asemenea, în cele trei seri se vor acorda trofee celor care au contribuit la succesul Festivalului „Mamaia” și se vor evoca personalitățile trecute în lumea umbrelor, care au scris istoria la „Mamaia”. 

Prezentatori vor fi Liana Stanciu și Aurelian Temișan, iar orchestra festivalului va fi dirijată de maestrul Daniel Jinga.

Vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, vor cânta: Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, dar și formațiile K1, Direcția 5 și Holograf. În programul primei seri vor fi incluse și remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole. De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și evocări, la fel ca și în celelalte seri de festival.

Sâmbătă, 26 august, tot de la ora 19.00, vor petrece alături de publicul din Mamaia: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan, Proconsul și Cargo. 

În ultima zi a festivalului, duminică, 27 august, începând cu ora 19.00, atmosfera va fi întreținută de: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici,  Voltaj și Loredana cu Banda Agurida. În program sunt incluse și remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, pe lângă decernări de trofee și omagieri. 

Accesul la festival se face, pe bază de bilete. Acestea au prețuri de 7 lei – copii, elevi și studenți, 14 lei – pensionari și 28 lei. Nu există abonamente pentru toate cele trei seri.

Tichetele se pot procura online, de pe platforma cinemagia.ro sau de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul Cinema Republica), situat pe Bd. Ferdinand nr. 56, deschisă în perioada 10-24 august, între orele 13.00-20.00 și pe durata festivalului, în intervalul orar 12.00-18.00.

Conform organizatorilor, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” este prezentat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și produs de Media Group Services International, parte a grupului AG Radio Holding, care deține, printre alte entități media, posturile radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Mai multe texte
Citește și