Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nouă seri cu teatru și muzică în aer liber, în parcul Tăbăcărie 

Dacă vă e dor să petreceţi mai multe seri în aer liber, urmărind un spectacol, acum, când vara e pe sfârșite, există vești bune: începe o nouă ediție, a cincea, a Festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”.

Evenimentul are loc în perioada 19 august – 3 septembrie într-un spațiu bine cunoscut constănțenilor, care, datorită festivalului, se transformă într-un loc primitor: Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie. Toate spectacolele încep de la ora 21.00, iar intrarea publicului este liberă, cu precizarea că titlurile din program nu sunt recomandate celor sub 16 ani. 

Programul festivalului: 

Sâmbătă, 19 august, Asociația Cortina, în parteneriat cu SAS UNATC  – „Prima dată” (regia – Marcela Motoc), spectacol ce reunește diverse experiențe într-un mod amuzant și emoționant, deopotrivă, încurajând tinerii să comunice.

Duminică, 20 august – „Din iubire pentru iubire”, spectacol de muzică și poezie, cu o coregrafie semnată de Stela Cocârlea.  

Joi, 24 august  – „Lume, lume…”, concert susținut de Marius Mihalache Band & Nico, 

Vineri, 25 august, FF Theatre din București  – „Extrem” (regia – Florin Frățilă).

Sâmbătă, 26 august  – concert de muzică pop. 

Duminică, 27 august – „Yom Kippur”, de Hanna Azoulay Hasfario, o producție UNATC „I. L. Caragiale” (coordonatori –  conf. univ. dr. Marius Gîlea și drd. Vlad Galer).

Vineri , 1 septembrie –  „Fii cuminte, Cristofor!”, de Aurel Baranga (regia – Daniela Vitcu), producție a trupei „Ad Astra” din Constanța.

Sâmbătă,  2 septembrie –  „Funeralii fericite”, după  Dimitri Dinev (regia – Florin Frățilă), o producție FF Theatre din București.

Duminică, 3 septembrie – „Despărțiți din dragoste”, spectacol produs de Teatru Roșu din București. 

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre”, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța – Facultatea de Arte.

Sursă foto: Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin – Facebook

CITEȘTE ȘI

Povestea mai puțin cunoscută a mărțișorului-monedă

Pasionații de tradiții, care doresc să afle povestea mărțișorului, simbol al primăverii, sunt așteptați până 10 martie la Muzeul de Artă Populară Constanța pentru a vedea expoziția „Mărțișoare din perioada Regalității”, care reunește piese din colecția privată a lui Georgian Anghel, un pasionat numismat, filatelist și cartofil, de profesie căpitan de port superior.  

Pe lângă monedele pe care sunt imprimate efigiile regilor și reginelor României,

Citește mai mult »

„Mărțișoare cu inimioare” și un poem vocal-coregrafic, la Teatrul „Oleg Danovski”

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, luna martie debutează vineri cu recitalul „Mărțișoare cu inimioare”. 

Evenimentul, programat vineri, 1 martie, de la ora 19.00, îi va avea în prim-plan pe soliștii Gabriela Dobre, Georgiana Medeleanu, Silviu Vizan, Florian Popa, Valentin Vadamoiu, Eric Dobriceanu și Florian Popa. Aceștia vor cânta în foaierul teatrului, acompaniați la pian de Natalia Gribinic. 

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: