Revista Tomis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Corul „Madrigal” susține patru spectacole extraordinare pe Faleza Cazino

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va susține, în luna august, patru spectacole extraordinare la Constanța, pe faleza Cazinoului, dedicate Zilei Marinei Române, sărbătoare care coincide cu praznicul Adormirii Maicii Domnului. 

Primele două concerte vor avea în weekend-ul dinaintea Sfintei Marii, sâmbătă, 12 august și duminică, 13 august, de la ora 21.00, în zona grupului statuar închinat lui Mihai Eminescu.

Spectacolul extraordinar„Ave Maria”, dirijat de Anna Ungureanu și Cezar Verlan, se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60”, care marchează șase decenii de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal. 

Regia spectacolului este semnată de Ion Pantelimon.

Invitat special al celor patru spectacole va fi actorul Marius Manole. 

„«Ave Maria» se va desfășura într-o scenografie specială, cu design de lumini, proiecții video și efecte speciale și se va încheia cu un spectacol de artificii unic în România, sincronizat cu muzica Madrigalului“, transmit organizatorii. 

Biletele pentru cele două spectacole se pot procura de pe blt.ro.

Celelalte două spectacole „Ave Maria”, organizate și finanțate de Primăria Municipiului Constanța, vor avea loc pe 15 și 16 august, de la ora 21.00, în același loc.

Corul va fi dirijat de Anna Ungureanu.  La pian/ orgă se va afla Abel Corban. 

Intrarea la spectacolele din 15 și 16 august este liberă, dar se face numai pe baza unei rezervări online, pe platforma bilete.ro

CITEȘTE ȘI

„Notre ami Anatole Magrin”, album biografic dedicat primului fotograf al Dobrogei

Cei care doresc să afle povestea fascinantă a primului fotograf al Dobrogei, diplomatul Anatole Magrin (1858-1928), sunt așteptați să participe, săptămâna aceasta, la lansarea albumului biografic „Notre ami Anatole Magrin. Artist fotograf și diplomat. Viața și opera”. 

Evenimentul editorial este programat joi, 7 decembrie, de la ora 15.00, la Biserica „Sfântul Anton de Padova”, situată în zona peninsulară a Constanței.

Citește mai mult »

Vivaldi, Enescu și Porumbescu pe aceeași scenă cu Metallica și Led Zeppelin

Violonista Natalia Pancec, şef de partidă în orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti, împreună cu chitaristul Emilian Florentin Gheorghe vor concerta la Constanța joi, 7 decembrie, de la ora 19.00. 

Concertul „When Violin Meets Guitar – MetaVivaldi” va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

În program se vor regăsi „Anotimpurile” lui Vivaldi, dar și lucrări din

Citește mai mult »
Mai multe texte
RUBRICI: