Revista Tomis

revistă de cultură

Corul „Madrigal” susține patru spectacole extraordinare pe Faleza Cazino

Facebook
Twitter
WhatsApp

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va susține, în luna august, patru spectacole extraordinare la Constanța, pe faleza Cazinoului, dedicate Zilei Marinei Române, sărbătoare care coincide cu praznicul Adormirii Maicii Domnului. 

Primele două concerte vor avea în weekend-ul dinaintea Sfintei Marii, sâmbătă, 12 august și duminică, 13 august, de la ora 21.00, în zona grupului statuar închinat lui Mihai Eminescu.

Spectacolul extraordinar„Ave Maria”, dirijat de Anna Ungureanu și Cezar Verlan, se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60”, care marchează șase decenii de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal. 

Regia spectacolului este semnată de Ion Pantelimon.

Invitat special al celor patru spectacole va fi actorul Marius Manole. 

„«Ave Maria» se va desfășura într-o scenografie specială, cu design de lumini, proiecții video și efecte speciale și se va încheia cu un spectacol de artificii unic în România, sincronizat cu muzica Madrigalului“, transmit organizatorii. 

Biletele pentru cele două spectacole se pot procura de pe blt.ro.

Celelalte două spectacole „Ave Maria”, organizate și finanțate de Primăria Municipiului Constanța, vor avea loc pe 15 și 16 august, de la ora 21.00, în același loc.

Corul va fi dirijat de Anna Ungureanu.  La pian/ orgă se va afla Abel Corban. 

Intrarea la spectacolele din 15 și 16 august este liberă, dar se face numai pe baza unei rezervări online, pe platforma bilete.ro

DE ACELAȘI AUTOR
citește și
RUBRICI: